Eigen Organisaties

In de loop van het jaar organiseren we naast de trainingen ook een aantal bijkomende activiteiten:

  • DAPALO Oefencross
   Dit is begin januari traditiegetrouw de eerste activiteit. Op de oefencross, die plaatsvindt tijdens een zaterdagtraining, kan iedereen proeven van het cross gebeuren. Er wordt gelopen in een 6-tal reeksen waarbij de afstand ongeveer overeenstemt met deze die je voorgeschoteld krijgt tijdens het veldloopcriterium. Er is ook een gezamenlijke jogging zodat iedereen aan bod kan komen.
  • Daiselrun
   Sinds 2012 organiseert DAPALO ook een stratenloop. Deze wedstrijd bestaat uit jeugdlopen, een wedstrijd voor mensen met een beperking, een jogging en een prestatieloop.
   Dit alles gaat door in Dadizele met start en aankomst in de omgeving van de polyvalente loods „Oltereeke.
  • Run & Bike
   Nieuw op de kalender sinds 2018 is de Run & Bike-activiteit waarbij je in duo een parcours aflegt doorheen Dadizele. 
  • DAPALO Pistemeeting
   In de maand april organiseren we onze eigen piste wedstrijd op de piste te Wervik (Virovioslaan). Het is de ideale gelegenheid om ook eens op een piste te lopen en uw tijden te bekijken op een 100% correcte afstand. Naast de loopnummers worden hier telkens ook enkele kampnummers aangeboden.
  • Zomeractiviteit
   Rond de Vlaamse Feestdag organiseren we een gezellige activiteit voor jong en oud. 
  • JeugdOpenDeur
   begin september - opendeurtraining met verschillende atletiekploegen voor onze kleinsten (eendjes & jeugd)
  • DAPALO-Herfstcross
   De laatste zondag van oktober vindt traditiegetrouw onze eigen veldloop plaats op het gemeentelijk sportcentrum en de naastliggende weide te Moorslede (Iepersestraat. Op het selectieve parcours wordt jaarlijks een échte veldloop gehouden. Er is telkens een rijk gevulde prijzentafel.
  • Clubfeest
   In de november maand is er het jaarlijkse clubfeest. Tijdens dit feest worden de prijzen van het aanwezigheidscriterium uitgedeeld en kan men, na het eten van een lekkere maaltijd, de beentjes losgooien op de dansvloer.