Ridder-Janlaan, 8890 Dadizele (Moorslede) info@dapalo.be

Eigen organisaties

In de loop van het jaar organiseren we naast de wekelijkse trainingen ook een aantal bijkomende eigen clubactiviteiten:

  • Oefencross
   Dit is traditiegetrouw eind januari onze eerste activiteit in voorbereiding van het aankomende cross-criterium van de Vrije Sporters. Op de oefencross, die plaatsvindt tijdens een zaterdagtraining, kan iedereen proeven van het cross gebeuren. Er wordt gelopen in een 6-tal reeksen waarbij de afstand ongeveer overeenstemt met deze die je voorgeschoteld krijgt tijdens het cross-criterium. Er is ook een gezamenlijke jogging zodat iedereen aan bod kan komen. 

  • Start2Run
   Jaarlijks starten we in april, voor een periode van 10 weken, met een Start2Run. Hierin werken we toe naar het lopen van een 5 km, dit onder de deskundige begeleiding van onze DAPALO-trainers. Gewoon voor de fun en een goeie conditie !
  • Daiselrun
   Sinds 2012 organiseren we ook een heuse een stratenloop. Deze wedstrijd bestaat uit jeugdreeksen, een jogging (6k) en een prestatieloop (12,5k). Na een aantal jaren in de polyvalente loods "Oltereeke" in Dadizele vonden we een nieuwe stek in "D'oude skole" in het landelijke Slypskapelle. 
  • Herfstcross
   De laatste zondag van oktober vindt, sinds 1987, traditiegetrouw onze eigen cross plaats op het gemeentelijk sportcentrum Grimmertinge en de naastliggende weide te Moorslede. De 18 reeksen (en 25 categorieën) en een volkscross krijgen er een selectieve parcours voor de voeten. Er is eveneens een rijk gevulde prijzentafel voor alle deelnemers. 
  • Clubfeest
   In de november maand is er het jaarlijkse clubfeest. Tijdens dit feest worden de prijzen van het aanwezigheidscriterium uitgedeeld en kan men, na het eten van een lekkere maaltijd, de beentjes losgooien op de dansvloer.