Trainingen

Om elke loper zoveel mogelijk te laten genieten van het trainen in groep bieden wij de volgende trainingsmomenten aan:

 • Maandag om 18u30:
  Rustige duurloop op de weg in Dadizele en directe omgeving. Er wordt gelopen in 3 tot 4 groepen aan een gemiddelde snelheid van 8km/u; 10km/u; 12km/u en eventueel 13km/u. Er kan eveneens geopteerd worden voor verschillende afstanden; 5, 8, 14 of 19km waarbij steeds vertrokken en aangekomen wordt aan het Parochiaal centrum (Domein Mariënstede, Ridder Janlaan 3, 8890 Dadizele) Meer info rond de afstanden kan u hier vinden !
 • 1e Dinsdag van elke maand om 19u:
  Kwaliteitsvolle intervaltraining op de piste van de Pionier te Wervik (Virovioslaan 17). Dit is een intensieve intervaltraining die naar ieders vermogen aangepast kan worden; ook de jeugd is hier van harte welkom. Dit kan soms aangevuld worden met een specifieke training ter voorbereiding van de kampnummers; hoogspringen, verspringen, kogelstoten …
 • Woensdag om 16u:
  Training in Domein Mariënstede (Ridderjanlaan 3, 8890 Dadizele). Deze trainingen zijn voornamelijk interval- of weerstandstrainingen. Er zijn aparte trainingen voorzien voor de volwassenen, de jeugd en de eendjes (allerjongsten).
 • Zaterdag om 10u:
  Training in Domein Mariënstede te Dadizele. De nadruk van deze trainingen ligt op interval en/of snelheid. Er zijn opnieuw aparte trainingen voor de volwassenen, de jeugd en de eendjes.
 • Zondagmorgen om 9u15:
  De zondag (waar er géén wedstrijd op het programma staat), is er ’s morgens een Fartlek of tempo duurtraining voorzien in de OCMW-bossen te Zandvoorde.

Raadpleeg steeds het clubboekje of de website waar op de kalender alle activiteiten en trainingen voor de komende maand hernomen worden!!